Copyright 2017

Octombrie
nu trebuie
să fie gri!

Octombrie nu trebuie să fie gri!

Fii alături de noi
în lupta împotriva
cancerului la sân!


Sănătatatea este importantă pentru fiecare dintre noi. Dar, câteodată, din cauza stilului nostru de viață aglomerat și agitat, o neglijăm. Prin lansarea campaniei Pinktober, Mission Wraps dorește să crească importanța acordată protejării sănătății și să își exprime susținerea persoanelor care luptă cu cancerul la sân. Vrei să ajuți și tu? Este foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să cauți și să achiziționezi produsele Mission Wraps Original 0% conservanți artificiali în ediție specială, ambalaj roz. 10% din veniturile rezultate din vânzarea acestor produse (valoare fără TVA) se vor dona către Fundația Renașterea, fundație care susține conștientizarea și prevenția acestei afecțiuni. Alătură-te campaniei noastre!Pomaganie jest proste!

Să facem această
toamnă roz!

Pinktober este o campanie internațională de susținere a luptei împotriva cancerului la sân, campanie care se desfășoară de câțiva ani și care susține cercetarea cauzelor bolii, prevenția, diagnosticarea, tratamentul și remediile acesteia. În acest an 10% din veniturile (fără TVA) obținute din vânzarea produselor Mission Wraps Original 0% conservanți artificiali se vor dona Fundației Renașterea.

Poți să fii și tu parte din această acțiune! Caută și cumpără produsele noastre în ambalaj special și arată-ți susținerea. Acum, alegând produsele roz, alegi să îi ajuți pe ceilalți.

0% conservanți
artificiali,
100% alegerea potrivită.

În noul ambalaj roz am ascuns unul din produsele tale preferate: Mission Wraps Original 0% conservanți artificiali. Nu sunt doar gustoase ci și la îndemână în fiecare zi - pot fi folosite ca o gustare dar pot fi și parte din cină. Daca te întrebi cum să le prepari, intră pe site-ul nostru unde poți găsi o mulțime de rețete delicioase pentru toate tipurile de mese.

Fii creativ, mănâncă sănătos! Împărtășeste dragostea și susținerea ta!

Loghează-te
sau

Nu aveți încă un cont? Înregistrează-te!

Împărtășește cu prietenii tăi

Spune-le despre rețetele noastre

Împărtășește cu prietenii tăi

Spune-le despre rețetele noastre
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now